Digitale loonstroken

Digitale loonstroken

Wilt u overstappen van een papieren loonstrook naar een digitale variant? Dat is eenvoudig en biedt u veel voordelen. Het verstrekken van digitale loonstroken (en de jaaropgave) zorgt voor veel efficiency en kostenbesparingen, onder andere op porti. Door de loonstroken online toegankelijk te maken kunt u dit direct combineren met een digitaal archief.

Online communicatie
Steeds meer organisaties laten hun (interne) communicatie online verlopen. Daardoor is het een logische stap om ook de loonstrook digitaal te maken. Dijkland biedt u de mogelijkheid om loonstroken en jaaropgaven online toegankelijk te maken. Overigens betekent dit niet dat alle loonstroken uitsluitend digitaal beschikbaar zijn. U kunt ervoor kiezen een deel van uw medewerkers de loonstrook op schrift te geven.

Veiligheid staat voorop
Met doordachte autorisatie- en authenticatieprotocollen krijgen alleen de juiste personen toegang tot de digitale loonstroken en jaaropgaven. De servers waarop de gegevens zijn opgeslagen, staan in een goed beveiligd rekencentrum. Daarnaast worden alle gegevens versleuteld verzonden, zodat het voor onbevoegden onleesbare data zijn.

Uw voordelen

  • Snelle en eenvoudige verzending.
  • Minder handling.
  • Kostenbesparingen op portikosten.
  • Minder aanvragen voor een kopie loonstrook/jaaropgave.
  • Meer tevredenheid bij medewerkers.

Wilt u meer weten of een afspraak maken met Dijkland?